conferentie

05.11.2015 – Rotterdam

from purpose
to practice

onderdeel van de serie Transforming companies into communities

AANMELDEN!

How the Sustainable Development Goals
can elevate and transform your business

“Transforming our world”. Zo heet het document dat 193 landen twee weken geleden hebben ondertekend. Het beschrijft 17 “Sustainable Development Goals” die de mensheid voor zichzelf heeft gezet voor de komende 15 jaar. Zoals het beëindigen van armoede en honger in de wereld, het verbeteren van gezondheid en onderwijs, steden meer duurzaam maken, het werken tegen klimaatverandering, en het beschermen van onze oceanen en bossen.

Ambitieus
Toegeven: de doelen zijn ambitieus. Maar de situatie in de wereld vraagt er ook naar. Ze zullen niet worden bereikt door alleen regeringen. Iedereen wordt daarom uitgenodigd om te kijken hoe zij een bijdrage kunnen leveren bij het behalen van deze doelen: bedrijven, NGOs, universiteiten, en mensen, jong of oud.

Mooie statements
Dit is natuurlijk een uitgelezen kans voor bedrijven en ondernemers om hier invulling aan te geven. Er wordt veel gesproken over de “why” van organisaties, mooie statements worden geschreven en mensen raken enthousiast. Maar hoe verhouden deze aspiraties zich nu in de grotere context van de “Sustainable Development Goals”?

Purpose
Wij zien de “purpose” van een organisatie als een soort missie die je wordt gegeven om aan de noden van de samenleving te werken. Het gaat niet over jezelf en of je business model nog relevant is over 5 of 10 jaar. Je “purpose” gaat over jouw bijdrage aan het grotere geheel. Elk bedrijf, groot of klein, heeft een “purpose”. Je moet het alleen leren ontdekken en formuleren. En vervolgens er praktisch en bewust mee aan de slag gaan, in plaats dat het een andere nevenactiviteit wordt zoals bijvoorbeeld het sponsoren van een goed doel.

Met andere woorden, hoe kunnen we onze “purpose” gaan vertalen naar de praktijk?

Een terugblik op 29 januari

Invite your friend!

Samen een event bezoeken is leuker (en leerzamer) dan alleen. Weet je niet wie? Misschien dat de volgende topics inspiratie geven om een relatie uit te nodigen dit event te bezoeken.

Praktische info

Wanneer?    5 november 2015, vanaf 16:30 uur tot 21:00 (aanvullend een borrel)
Waar?          Groothandelsgebouw (stationsplein 45, Rotterdam)
Voor wie?    Ondernemers, CEO’s, HR, Change management
Prijs             € 135,- per persoon (ex. BTW) / earlyBird € 95,- (tot 16 oktober)

Er zijn maximaal 50 plaatsen voor dit event beschikbaar. Wees dus snel!

AANMELDEN!

Contact

Refresh Interactions
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
010 4763808

Neem voor meer informatie en vragen over dit event contact op met Osric.