event

15.10.2015 – Rotterdam

transforming companies into communities

Subject to be announced

AANMELDEN!

Hoe vertalen we onze visie naar de praktijk, zodat deze wordt gedragen door de hele organisatie en niet alleen door het management? We blijven praten over plannen maar komen niet tot actie, hoe doorbreken we dit patroon? Hoe mobiliseren we de kracht, betrokkenheid en motivatie van de individuele medewerker om de organisatiedoelen te realiseren? Hoe bouwen we aan vertrouwen en een lerende organisatie als de mensen onder druk staan?

Er bestaan geen eenvoudige antwoorden op deze vragen. Transformatie vraagt om een intensieve analyse van het systeem op zoek naar de bron van de symptomen (meestal problemen). Daar is aandacht en rust voor nodig. Symptoombestrijding op de korte termijn lijkt makkelijker. Maar daarmee wordt er een hoge druk gelegd op het team, terwijl de onderliggende patronen onveranderd blijven. En daarmee ontstaan er weer nieuwe te blussen brandjes.

Het lijkt dan wel alsof mensen geen verantwoordelijkheid nemen, zich niet aan afspraken houden en niet meer durven zeggen wat ze denken. Maar talentvolle mensen in een slecht systeem worden niet aangemoedigd om goede dingen te doen.

De oplossing klinkt eenvoudig: tijd nemen om het onderliggende systeem te observeren. De complexe realiteit van de organisatie te leren lezen. De operationele waan van de dag te ontstijgen, om te kunnen reflecteren op de patronen die de symptomen in stand houden, of erger, olie op het vuur gooien. Uitproberen en leren van de effecten, met vallen en opstaan en van daaruit de condities creëren om transformatie mogelijk te maken. Geen eindeloos gepeins maar “learning by doing” waardoor de patronen zich ontvouwen en hefbomen voor transformatie gevonden worden.

Een terugblik op 29 januari

Invite your friend!

Samen een event bezoeken is leuker (en leerzamer) dan alleen. Weet je niet wie? Misschien dat de volgende topics inspiratie geven om een relatie uit te nodigen dit event te bezoeken.

Praktische info

Wanneer?    15 Oktober 2015, vanaf 13:00 uur tot 20:00 (aanvullend een borrel)
Waar?          Rotterdam
Voor wie?    Ondernemers, CEO’s, HR, Change management
Prijs             € 135,- per persoon (ex. BTW) / earlyBird € 95,- (tot 18 Augustus)

Er zijn maximaal 50 plaatsen voor dit event beschikbaar. Wees dus snel!

AANMELDEN!

Contact

Refresh Interactions
Sint-Jobsweg 30B
3024EJ Rotterdam
010-4763808

Neem voor meer informatie en vragen over dit event contact op met Osric.